logo1

Review: Deltahotel Vlaardingen

Het Deltahotel in Vlaardingen ligt op een prachtige locatie langs de Nieuwe Waterweg. Je hebt een gaaf uitzicht over de havens van Rotterdam. De ligging van dit hotel is dan ook ideaal, want het ligt in Vlaardingen op nog geen 20 minuten rijden van hartje Rotterdam.

Vlaardingen is ook het bezoeken waard met zijn mooie haven en gezellig binnenstad. Het Deltahotel is een viersterrenhotel met een goed restaurant. Menig bezoeker komt er graag terug. Het Deltahotel is voor de Vlaardingers zelf ook een plek om even te relaxen. Door het gezellige terras op het water, komen er veel mensen hier lekker eten en van de zon en het uitzicht genieten.

Dit hotel is met gratis wifi, gratis parkeren en heerlijke maaltijden. Boeken is normaliter inclusief ontbijt.

Ben je op zoek naar een mooi hotel vlak bij Rotterdam? Dan heeft het Deltahotel je alles te bieden. Je kunt op de fiets naar Rotterdam, maar de andere kant op zit u binnen het uur op het strand van Hoek van Holland. Het gave hiervan is dat u de gehele route langs de Nieuwe Waterweg kunt fietsen en daarbij zelf nog even kunt stoppen bij de stormvloedkering.

Nieuwsgierig geworden naar dit hotel? Kijk dan snel hier.

Labels:,